Skip to main content

جمعه بازار پارکینگ پروانه تهران ؛ هم خرید و هم سفری به گذشته

 جمعه بازار پارکینگ پروانه جایی است که عاشقان و شیفتگان عتیقه‌جات، حداقل یک‌بار هم که شده به آن سر زده‌اند. اینجا محلی برای یافتن اشیای قدیمی مختلف، از تمبر و ظروف برنجی گرفته تا عکس‌ها و صفحه‌های گرامافون و حتی لباس است. جمعه بازار پروانه در چهارراه استانبول یک دنیا خاطره را در خود جای داده و هر هفته آن‌ها را زنده می‌کند.

جمعه بازار پروانه فقط جایی برای خرید لوازم قدیمی و عتیقه نیست، بلکه فرصتی برای سفر به گذشته با تماشای اجناس رنگ‌ووارنگ است. پارکینگ پروانه هر هفته به پاتوقی برای علاقه‌مندان به هنر، عتیقه و صنایع دستی تبدیل می‌شود و از این حیث جایگاه ویژه‌ای در شهر تهران دارد.

جمعه بازار پارکینگ پروانه حتی در میان گردشگران خارجی نیز شهرت دارد و یکی از بهترین جاذبه‌های شهر در ایام اقامتشان در تهران محسوب می‌شود.

عتیقه جات پارکینگ پروانه

اگر در تهران زندگی می‌کنید و تابه‌حال از جمعه بازار پروانه دیدن نکرده‌اید و یا اینکه قصد دارید برای یک آخر هفته به تهران سفر کنید، با علی بابا همراه شوید تا شما را با زیر و بم جمعه بازار پارکینگ پروانه آشنا کنیم.

جمعه بازار پارکینگ پروانه کجاست و چگونه خود را به اینجا برسانیم؟

جمعه بازار پارکینگ پروانه در خیابان جمهوری و چهارراه استانبول واقع شده است و شما می‌توانید از راه‌های مختلف خود را به این پارکینگ برسانید.

بهترین و کم‌دردسرترین راه برای آمدن به پارکینگ پروانه، مترو است. ایستگاه سعدی در خط یک متروی تهران، نزدیک‌ترین ایستگاه به پارکینگ پروانه محسوب می‌شود. وقتی‌که از ایستگاه سعدی خارج شدید، مسیر خیابان جمهوری به‌طرف غرب و چهارراه استانبول را در پیش بگیرید و با کمی پیاده‌روی خود را به جمعه بازار پارکینگ پروانه برسانید. این مسیر کاملا سرراست است و ازاین‌جهت نگران نباشید.

ازآنجایی‌که جمعه بازار پروانه در روز تعطیل و آخر هفته برگزار می‌شود، می‌توان به لطف نبود طرح ترافیک در روزهای جمعه، با خودروی شخصی هم به پارکینگ پروانه آمد. البته یافتن پارکینگ در اطراف این جمعه بازار کمی دشوار است. اما اگر بتوانید خودتان را تا قبل از ۹ تا ۹ونیم صبح به آنجا برسانید احتمال اینکه جای پارک پیدا کنید وجود خواهد داشت.

آدرس پارکینگ پروانه در گوگل مپ

دیدار از جمعه بازار پارکینگ پروانه مناسب چه افرادی است؟

اگر سخت عاشق عتیقه‌جات هستید، جمعه بازار پارکینگ پروانه مختص شماست. اگر به عکاسی و گرفتن عکس‌هایی با رنگ‌های متضاد در کنار هم عشق می‌ورزید، در جمعه بازار پروانه سوژه‌های خوبی پیدا خواهید کرد. دیدار از جمعه بازار پارکینگ پروانه نیازمند داشتن کمی صبر و حوصله برای جست‌وجو در طبقات مختلف آن و لذت بردن از طیف گسترده اجناس ارائه‌شده است.

اشیا جالب در پارکینگ پروانه

البته نباید این موضوع را فراموش کنید که جمعه بازار پارکینگ پروانه، به دلیل ازدحام بیش‌ازحد جمعیت، به‌خصوص در بعدازظهرها، نمی‌تواند جای مناسبی برای کودکان باشد. این ازدحام بچه‌های شما و به طبع خود شما را خسته خواهد کرد.

در دیدار از جمعه بازار پارکینگ پروانه چه چیزهایی با خود به همراه بیاوریم؟

ازآنجایی‌که شما قرار است برای چندین ساعت در طبقات مختلف پارکینگ پروانه گشت بزنید، حتماً یک کفش مخصوص پیاده‌روی به پا داشته باشید. امکانات در جمعه بازار پروانه کمی محدود است، بنابراین بد نیست تا یک بطری آب و مقداری خوراکی سبک هم با خود به همراه بیاورید.

اگرچه بسیاری از دست‌فروشان پارکینگ پروانه دارای کارت‌خوان سیار هستند، اما برای موارد احتیاطی کمی هم پول در کیف خود داشته باشید.

در جمعه بازار پارکینگ پروانه چه امکاناتی وجود دارد؟

پارکینگ پروانه یک سازه نسبتا قدیمی است که در آن استانداردهای اولیه چندانی به چشم نمی‌خورد. این پارکینگ سیستم تهویه هوا ندارد، به همین خاطر در تابستان‌ها با رطوبت شدید خود شما را آزار می‌دهد. کمبود اکسیژن، نبود فضای نشستن، نم بالا، نور کم، شلوغی و آلودگی‌های صوتی فراوان، کف سازی نامناسب برای عابران پیاده و شیب تقریبا زیاد از دیگر ایرادات پارکینگ پروانه است.

قطعا این پارکینگ برای عبور و مرور خودروها ساخته شده است و کاربرد اصلی آن جمعه بازار نیست. بااین‌حال تمامی این کاستی‌ها باعث نشده تا از سیل علاقه‌مندان به جمعه بازار پروانه کم شود.

امکانات جمعه بازار پارکینگ پروانه

از امکانات خوب جمعه بازار پروانه، استقرار اورژانس سیار و همچنین یک رستوران در این پارکینگ است. شما می‌توانید با حضور در رستوران این پارکینگ، خوراکی‌های خوشمزه نظیر فلافل تهیه کرده و در حین قدم زدن در طبقات، میل کنید.

هزینه و ساعات بازدید از جمعه بازار پارکینگ پروانه

جمعه بازار پارکینگ پروانه رأس ساعت ۸ صبح روز جمعه کار خود را آغاز می‌کند و تا حوالی ساعت ۱۶ باز است. ورود به این پارکینگ برای عموم مردم رایگان است، اما دست‌فروشان باید هر هفته مبلغی را برای حق جا پرداخت کنند.

بهترین زمان برای حضور در جمعه بازار پروانه، صبح‌ها و تا پیش از شلوغ شدن بازار در بعدازظهر است.

ساعت بازدید پارکینگ پروانه

نکته: اگر از جمعه بازار پروانه دیدن کردید و به این نتیجه رسیدید که شما هم می‌توانید محصولات صنایع دستی خود را در این بازار به فروش برسانید، به وب‌سایت جمعه بازار پارکینگ پروانه مراجعه کرده و شرایط لازم برای اجاره غرفه و میز را مطالعه کنید.

طبق آخرین به‌روزرسانی‌ها، هزینه اجاره غرفه برای هر جمعه در طبقه چهارم پارکینگ ۴۰ هزار تومان و طبقه سوم ۵۰ هزار تومان است. ازآنجایی‌که طبقات پایین‌تر در احاطه دست‌فروشان قدیمی است، بهتر است تا به فکر اجاره غرفه در طبقات ۴ و ۵ باشید.

اگر وسایل شما زیاد نیست و بر روی یک میز جا می‌شود، می‌توانید تنها با مبلغ ۱۵ هزار تومان، یک میز در پارکینگ پروانه اجاره کنید. البته شما باید میز و صندلی را خودتان تهیه کنید.

Comments

Popular posts from this blog

کاخ سعدآباد

  کاخ سعدآباد یکی از دیگر از کاخ‌های زیبای ایران است. این کاخ بنایی است که در بخش شمالی تهران و در یکی از خوش آب و هواترین قسمت‌های تهران یعنی دربند، و مساحت آن در حدود ۱۱۰ هکتار است. کاخ سعدآباد در دوره قاجار به قصد محل استقرار تابستانی شاهان این سلسله بنا شد. این کاخ در دوره اول و دوم پهلوی نیز مورد استفاده قرار گرفت. مجموعه کاخ سعدآباد شامل ۱۸ موزه است که هر کدام یک کاخ مخصوص خانواده شاهنشاهی بوده است. گفته شده آخرین کاخی که در مجموعه سعدآباد ساخته شد، مربوط به لیلا پهلوی بوده است. در مصالح این بنا از سرب نیز استفاده شده است. دلیل استفاده از فلز سرب در این بنا را ایجاد مقاومت سازه در برابر فرسایش دانسته‌اند. کاخ سعدآباد از کاخ‌های زیبای ایران است که هم اکنون دارای ۱۸موزه است کاخ سفید یا کاخ موزه ملت سعدآباد را می‌توان بزرگترین بخش کاخ‌های سعدآباد دانست. کاخ سبز در سال ۱۳۱۰ شمسی به دستور رضاشاه پهلوی ساخته شد. این کاخ که با سنگ مرمر ساخته شده، دارای تزیینات گچ‌بری زیبایی است. در این کاخ پرده‌های دارای نقاشی‌های رنگ روغن است که محتوای آن‌ها را داستان‌های شاهنامه فردوسی تشکیل می‌دهد. ت

سوغاتی تهران چیست؟

سوغات تهران براي مسافران و آن ها که با تهران شناخت چندانی ندارند، این شهر و شهرهای اطراف آن جز یک شهر خاکستری و سراسر دود و ترافیک معنا ندارد و کلمه« سوغاتی» بدون مناسبت ترین چیزی است که ميشود از آن انتظار داشت ولی در ورای هوای الوده و ترافیک دائمی، استان تهران سوغاتی هایی دارد که در جای دیگری مانند آن را نخواهید مشاهده کرد. در ادامه انواع سوغاتی تهران را معرفی کرده ایم. سیب دماوند بگذارید از سیب دماوند آغاز کنیم که بهترین محصول این منطقه به حساب می آید . درصورتی که فصل تابستان گذرتان به دماوند خورد حیف است بدون خرید چند کیلو سیب دماوند را ترک کنید. سیب های تولیدی این فصل با اسم های شفیع آباد، گلاب، عایق الماسی، کهنز و قندک شناخته میشوند که مطمئن هستیم بار اول است که این اسامی را می شنوید. در فصل پائیز هم سیب دماوند اقسام مختلفی دارد که حاوی سیب شمیرانی، گلشاهی، عباسی مشهد، دریان و اخلمد خراسان است. در بین این فهرست احیانا سیب گلاب آشناترین مدل سیبی است که با آن رو به رو شده اید.   ولی دماوند تنها به سیب ختم نمی شود بلکه گردو و عسل دماوند هم براي افردی که به این منطقه شناخت بیشتری دارن

برج میلاد

  در پایتخت  ایران مکان های زیادی برای گردشگران وجود دارد که در این مطلب می خواهیم به معرفی  برج میلاد   و ویژگی های آن اشاره کنیم. هنگامی که وارد تهران می شوید از جای جای آن می توانید برج میلاد را مشاهده کنید که با شکوه و جلوه اش چشمان شما را به خود خیره می کند. برج میلاد به عنوان   نماد شهر تهران   شناخته می شود که یکی از 6 برج مخابراتی شهور جهان و   نوزدهمین برج بلند جهان   به شمار می آید. مساحت این بنا 13 هزار متر مربع است که در شمال تهران ساخته شده و در زمانی که هوای تهران پاک و بی غبار است تقریبا از تمامی کلان شهر ها قابل مشاهده است و در هر جای این شهر که بایستید میتوانید آن را مشاهده کنید.     برج میلاد تهران را بیشتر بشناسید! پیشنهاد ساختن پروژه برج میلاد در  سال 1370 مطرح شد و در دی ماه 1376 کارگران شروع به ساختن این برج غول پیکر کردند. این برج در 16 مهر 1387 با شعار آسمان نزدیک است افتتاح شد و ساخت آن 11 سال زمان برد. ارتفاع برج میلاد 435 متر است که در نگاه اول می‌توان افتخارات این سازه را در نظر گرفت و از نظر معماری و ساختار آن را تحسین کرد. از افتخارات این برج می توان به بل