Skip to main content

پل طبیعت تهران؛ تجربه لذت‌بخش پیاده‌روی در قلب پایتخت

 پل طبیعت، یکی از قطب‌های گردشگری شهر تهران است که در چند سال گذشته مورد استقبال فراوانی قرار گرفته و تبدیل به یکی از نمادهای شهر شده است. شگفت‌انگیزترین نکته در مورد پل طبیعت تهران این است که هرچند بین چندین اتوبان اصلی شهر قرار دارد و درست در مرکز شلوغی و ترافیک ساخته شده، اما احساسی از بودن در طبیعت و تنفس را به همراه دارد.

وجود فضاهای سبز، مسیرهای پیاده‌روی و دیدن آدم‌های با انرژی و خوشحالی که برای تفریح یا ورزش به پل طبیعت تهران می‌آیند، حس شادابی و سرزندگی این فضا را دو چندان می‌کند. در این مقاله من قصد دارم شما را به تور مجازی پل طبیعت میهمان کنم. اگر تا حالا از پل طبیعت دیدن نکرده‌اید، همین آخر هفته فرصت مناسبی است که به آنجا بروید و یک پیاده‌روی اساسی را تجربه کنید.

پل طبیعت تهران کجاست؟

در تهران پاسخ به این سوال که پل طبیعت کجاست ، باید بگویم که رفتن به پل طبیعت تهران از بسیاری از اماکن دیدنی دیگر راحت‌تر است، چراکه دسترسی به آن بسیار آسان‌تر از دیگر مکان‌های گردشگری در تهران است. به عنوان مثال، شما راه ساده‌ای برای رفتن به برج میلاد با مترو ندارید. اما پل طبیعت به وسیله مترو، اتوبوس، خودروی شخصی یا تاکسی بسیار خوش مسیر است و راه‌های متنوعی برای رفتن به آن وجود دارد.

پل طبیعت با 4 بزرگراه اصلی شهر یعنی حقانی، همت، مدرس و رسالت احاطه شده است. این پل روی بزرگراه مدرس ساخته شده است و پارک طالقانی را به پارک آب و آتش متصل می‌کند. پس شما می‌توانید با ورود به یکی از این دو پارک، خودتان را به پل طبیعت برسانید.

آدرس پل طبیعت تهران با ماشین شخصی

برای رفتن به پل طبیعت با ماشین شخصی به دو طریق زیر می‌توانید به پل طبیعت بروید:

1. ورود از پارک طالقانی: مسیر رفتن به پارک طالقانی از طریق بزرگراه حقانی است. وقتی وارد بزرگراه شدید، چهارراه جهان کودک و پل بزرگراه مدرس را رد کنید و سرعت خود را کم کنید. سپس وارد خیابان فرعی پارک طالقانی شوید تا پارکینگ بوستان طالقانی را ببینید.

2. ورود از پارک آب و آتش: بزرگراه حقانی روی نقشه تهران، درست در بالای پارک آب و آتش قرار دارد. پس اگر به دنبال آدرس پارک آب و آتش با ماشین هستید، ابتدا باید از مسیر غرب به شرق وارد بزرگراه حقانی شوید. چهارراه جهان کودک را رد کنید و وارد خیابان علامه شهیدی (دیدار سابق) شوید. می‌توانید ماشین‌تان را در پارکینگ پارک آب و آتش پارک کنید و یا در حاشیه خیابان قرار دهید. البته اگر آخر هفته می‌خواهید از پل دیدن کنید، باید این گزینه را به خاطر شلوغی فراموش کنید!

مسیر متروی پل طبیعت

اگر می‌خواهید از مترو استفاده کنید، مقصد نهایی شما برای رسیدن به پل طبیعت، ایستگاه شهید حقانی (ایستگاه مترو پارک طالقانی) است. از این ایستگاه مترو حدود پنج دقیقه تا پارک طالقانی پیاده‌روی دارید، سپس وارد مسیر زیبای پل طبیعت می‌شوید.

قیمت بلیط پل طبیعت و ساعات بازدید

هزینه ورودی پل طبیعت رایگان است. ساعات بازدید پل طبیعت هر روز از ساعت 6 صبح تا 12 شب است.

معرفی پل طبیعت و معمار جوان آن

پل طبیعت، بزرگترین پل غیرخودرویی ایران، با مساحت 7000 متر مربع و 2000 تن وزن، بر فراز اتوبان مدرس قرار دارد و پارک طالقانی در شرق و پارک آب و آتش در غرب را به هم متصل می‌کند. این پل توسط لیلا عراقیان و با همکاری علی بهزادیان (اعضای شرکت سازه‌های پارچه‌ای دیبا) طراحی شده است. لیلا عراقیان، طراح پل طبیعت زمانی که آن را طراحی کرد، تنها 26 سال داشت.

Comments

Popular posts from this blog

برج میلاد

  در پایتخت  ایران مکان های زیادی برای گردشگران وجود دارد که در این مطلب می خواهیم به معرفی  برج میلاد   و ویژگی های آن اشاره کنیم. هنگامی که وارد تهران می شوید از جای جای آن می توانید برج میلاد را مشاهده کنید که با شکوه و جلوه اش چشمان شما را به خود خیره می کند. برج میلاد به عنوان   نماد شهر تهران   شناخته می شود که یکی از 6 برج مخابراتی شهور جهان و   نوزدهمین برج بلند جهان   به شمار می آید. مساحت این بنا 13 هزار متر مربع است که در شمال تهران ساخته شده و در زمانی که هوای تهران پاک و بی غبار است تقریبا از تمامی کلان شهر ها قابل مشاهده است و در هر جای این شهر که بایستید میتوانید آن را مشاهده کنید.     برج میلاد تهران را بیشتر بشناسید! پیشنهاد ساختن پروژه برج میلاد در  سال 1370 مطرح شد و در دی ماه 1376 کارگران شروع به ساختن این برج غول پیکر کردند. این برج در 16 مهر 1387 با شعار آسمان نزدیک است افتتاح شد و ساخت آن 11 سال زمان برد. ارتفاع برج میلاد 435 متر است که در نگاه اول می‌توان افتخارات این سازه را در نظر گرفت و از نظر معماری و ساختار آن را تحسین کرد. از افتخارات این برج می توان به بل

خانه سوگلی ناصرالدین شاه

  خانه انیس الدوله عمارتی که کمتر رهگذری از تاریخچه آن چیزی می داند    خانه انیس الدوله عمارتی که کمتر رهگذری از تاریخچه آن چیزی می داند، ساختمانی است پشت ایستگاه اتوبوس که رنگ سفید بر آن پاشیده اند و خبری از شکوه خانه های قجری در بیرون آن نیست. آنچه در این بنا بیش از هر چیز چشم ها را به سمت خود جلب می کند، تابلوی عریض و طویل «اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران » است. این عمارت تاریخی با 140 سال قدمت، متعلق به فاطمه سلطان خانم انیس‌الدوله، سومین همسر عقدی ناصرالدین شاه قاجار و ملقب به ملكه ایران بوده است.انیس الدوله همسر سرشناس و با نفوذ ناصرالدین شاه (1258-1314) بود و این خانه، که به نام وی شهرت دارد، گویا پس از ترور ناصرالدین شاه محل زندگی وی در آخرین ماه های حیاتش بوده است. انیس الدوله کیست؟ انیس الدوله محبوب ترین و با نفوذترین چهره دربار ناصرالدین شاه بود. مقام او بر سایر همسران شاه برتری داشت و عملا می توان او را ملکه سلطنتی ایران دانست که نشان حمایل آفتاب و تمثال همایونی را از او دریافت کرده بود. انیس الدوله، با اسم اصلی فاطمه، دختر یتیمی بود که توانست تا مرحله سوگلی بودن ان

پل ابریشم تهران

  پل ابریشم یکی از پل‌های شمال شهر تهران است که همه روزه تعداد زیادی از گردشگران برای دیدن جاذبه‌های این منطقه از روی آن می‌گذرند. شاید از خودتان بپرسید که دلیل احداث تعداد نسبتا زیادی پل در این منطقه از شهر چیست؟ با کجارو همراه باشید تا با هم پاسخ این سوال را بیابیم. موقعیت پل ابریشم روی نقشه تپه‌های عباس‌آباد در سال‌های اخیر و با انجام شدن عملیات عمرانی گسترده، به محلی پر از جاذبه‌های گردشگری تبدیل شده است. بسیاری از این پروژه‌ها، مثل احداث پارک طالقانی از پیش از انقلاب اسلامی در دست طراحی و ساخت بوده‌اند و تعداد زیادی مثل پل طبیعت پس از آن طراحی و اجرا شده‌اند.  از جاذبه‌های گردشگری دیگر این منطقه می‌توان به گنبد مینا، پارک آب و آتش، پارک بنادر و پارک نوروز اشاره کرد.