Skip to main content

ایران و ونزوئلا تفاهم‌نامه گردشگری امضا کردند

 به دنبال سفر وزیر گردشگری ونزوئلا به ایران، تفاهم‌نامه گردشگری دو کشور امضا شد.

به گزارش ایسنا، مهرماه امسال وزیران گردشگری ایران و ونزوئلا درباره گسترش همکاری‌ها و امضای تفاهم‌نامه گردشگری بین دو کشور به صورت مجازی، مذاکراتی کردند. حالا وزیر جدید گردشگری ونزوئلا در رأس هیاتی به ایران آمده است و تفاهم‌نامه گردشگری دو کشور نیز امضا شد. علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم امضای تفاهم‌نامه گفت: امید داریم به‌زودی بتوانیم اولین تورهای گردشگری بین دو کشور را راه‌اندازی کنیم. همیشه اولین‌ها سخت است، اما باید تلاش کنیم تا این تورها که برای اولین‌بار برگزار خواهد شد، اولین‌های موفقی باشد و شاهد افزایش تورهای گردشگری و ارتقای سطح گردشگری ایران ونزوئلا باشیم.

او گفت: در راستای برنامه‌های راهبردی که دو کشور ایران ونزوئلا دارند تلاش خواهیم کرد تا گردشگری بین ایران و ونزوئلا نیز تقویت شود.

مونسان افزود: خوشبختانه شاهد روابط بسیار خوبی بین این دو کشور هستیم، در صحبت با وزیر سابق گردشگری ونزوئلا قرار شد توسعه گردشگری دو کشور در دستور کار قرار گیرد و این مهم اتفاق افتاده است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: به اعتقاد من تقویت روابط گردشگری بین کشورها باعث نزدیک‌تر شدن روابط ملت‌ها می‌شود و این موضوع در حوزه گردشگری که مردم نقش مهمی دارند،  اهمیت فراوانی دارد.

مونسان اظهار کرد: دو کشور در حوزه گردشگری دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی هستند. ایران کشوری تاریخی و تمدنی است که ظرفیت‌های گردشگری تاریخی، طبیعی و فرهنگی متعددی دارد و می‌تواند مقصد خوبی برای گردشگری ونزوئلا باشد. از آن طرف نیز ونزوئلا دارای ظرفیت‌های گردشگری طبیعی است که مورد اقبال گردشگران است و می‌تواند برای گردشگران ایرانی نیز جذاب باشد.

او افزود: در کنار جاذبه‌های گردشگری در دو کشور که یک ظرفیت بسیار خوب به حساب می‌آید، شاهد برقراری خط پروازی مستقیم بین ایران و ونزوئلا هستیم و باید بتوانیم گردشگری بین این دو کشور را بیش از پیش تقویت کنیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: خوشبختانه نشست‌های خوبی بین بخش خصوصی دو کشور برگزار شده است و با رفع موانع و نواقص احتمالی باید بتوانیم توسعه گردشگری بین ایران و ونزوئلا را تقویت کنیم.

مونسان به وزیر گردشگری ونزوئلا گفت: حدودا ۱۰ میلیون گردشگر خروجی داریم که برخی از آن‌ها راه‌های دوری را انتخاب کرده‌اند که این بخش از گردشگران می‌توانند مسیر ونزوئلا را انتخاب کنند و به دلیل جذابیت‌های گردشگری حاضرند مدت طولانی سفر را تحمل کنند.

او بیان کرد: یقین دارم اگر گردشگری بین دو کشور راه بیفتد به طور حتم تجارت نیز بین ایران و ونزوئلا تقویت خواهد شد.

علی پادرون ـ وزیر گردشگری ونزوئلا ـ نیز با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری ونزوئلا، گفت: این کشور دومین و هشتمین پارک ملی بزرگ دنیا را دارد. از نظر جاذبه‌های طبیعی جزو ۱۰ کشور اول دنیا است. آبشار «آنجل» به عنوان مرتفع‌ترین آبشار دنیا یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های گردشگری این کشور است.

او اضافه کرد: آب‌های کریستالی، ساحل‌های شنی، دشت‌های گسترده، جنگل‌های آمازونی و ظرفیت‌های بسیار بی‌نظیر دیگری در حوزه طبیعت‌گردی در ونزوئلا وجود دارد و در حوزه زمین‌شناسی نیز این کشور دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی است.

وزیر گردشگری ونزوئلا افزود: به عنوان مثال اگر بخواهیم زیبایی‌های طبیعی ونزوئلا را به گردشگران معرفی کنیم، همین آبشار آنجل شاید مهم‌ترین باشد که بسیار زیباست و در حقیقت رودخانه‌ای است که از بالا به سمت زمین خروشان است و صدای زیبایی در میان جنگل وجود دارد که برای گردشگران دلنشین است.

پادرون گفت: اکنون با شیوع ویروس کرونا شاهد آسیب‌هایی در صنعت گردشگری هستیم. با این وجود در سال ۲۰۲۱ گردشگری با وحدت بیشتری کار خود را آغاز خواهد کرد تا دوباره اطمینان و اعتماد به این صنعت بازگردد و سفرهای بین‌المللی از سر گرفته شود.

وزیر گردشگری ونزوئلا درحالی که کشورش در تحریم است، تحریم‌های علیه ایران را ظالمانه دانست و اظهار کرد: ونزوئلا مانند ایران تحریم‌ها را تجربه کرده و تاثیراتی را در اقتصاد این کشور داشته است. در این میان ملت ایران برادرانه به ما کمک کرده است. با این حال در میان همه این تحریم‌ها شاهد تقویت همکاری‌های دو کشور در حوزه گردشگری هستیم. این برادری بین ایران و ونزوئلا همچنان برقرار است و مبارزه ضداستکباری بین دو کشور از اشتراکات بین ایران و ونزوئلا به شمار می‌آید.

پادرون ونزوئلا و ایران را دو ملت برادر و صلح‌طلب دانست و گفت: از مهمان‌نوازی مردم ایران تشکر می‌کنم. ما نیز دوستی خود را متقابلا اعلام می‌کنیم. در حوزه گردشگری برنامه‌های گسترده‌ای را در دستور کار داریم. من با دست پر از این سفر برمی‌گردم و گزارش خوبی از همکاری‌های گردشگری بین دو کشور به رئیس جمهور ونزوئلا ارائه خواهم داد.

وزیر گردشگری ونزوئلا در ادامه سفر چهارروزه‌اش به ایران قرار است به استان‌های کرمان و اصفهان برود و سپس در تهران از مجموعه جهانی کاخ گلستان، موزه ملی و برج میلاد دیدن کند. علی پادرون، وزیر گردشگری ونزوئلا که دومین بار است به ایران آمده گفته است: ایران را خانه خودمان می‌دانیم. این کشور دوست ما است. خوشبختانه روابط خوبی بین ایران و ونزوئلا برقرار است.

به گزارش ایسنا، روابط ایران و ونزوئلا به دهه‌ها قبل برمی‌گردد اما از سال ۲۰۰۱ به دنبال سفر هوگو چاوز به تهران رنگ جدی‌تری به خود گرفت و در دولت محمود احمدی‌نژاد همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در صنعت و تولید انرژی سیر صعودی پیدا کرد. ونزوئلا از سال ۲۰۱۰ وارد بحران شدید اقتصادی و سیاسی شده است. روابط تجاری دو کشور در سال ۲۰۲۰ به دنبال ارسال چند نفتکش ایرانی حامل بنزین به ونزوئلا، با فشارهای بین‌المللی تهدیدهای آمریکا مواجه شد که علی ربیعی ـ سخنگوی دولت ـ در واکنش به آن تاکید کرد: «ایران کالاهایی به ونزوئلا می‌دهد و اجناسی هم می‌گیرد. این موضوع در دنیا به کسی ارتباط ندارد.» ونزوئلا و ایران اینک با امضای تفاهم‌نامه گردشگری سطح تازه‌ای را برای همکاری‌های خود تعریف کرده‌اند.

طبق توافق‌های ایران و ونزوئلا در گذشته، اتباع دو کشور می‌توانند بدون نیاز به ویزا و با گذرنامه معتبر به مدت دو هفته به کشورهای یکدیگر سفر کنند. درحال حاضر پرواز مستقیمی بین تهران و کاراکاس نیز وجود دارد. ونزوئلا در شمالی‌ترین قسمت آمریکای جنوبی و در جنوب دریای کارائیب (Caribbean Sea) واقع شده است.

Comments

Popular posts from this blog

کاخ سعدآباد

  کاخ سعدآباد یکی از دیگر از کاخ‌های زیبای ایران است. این کاخ بنایی است که در بخش شمالی تهران و در یکی از خوش آب و هواترین قسمت‌های تهران یعنی دربند، و مساحت آن در حدود ۱۱۰ هکتار است. کاخ سعدآباد در دوره قاجار به قصد محل استقرار تابستانی شاهان این سلسله بنا شد. این کاخ در دوره اول و دوم پهلوی نیز مورد استفاده قرار گرفت. مجموعه کاخ سعدآباد شامل ۱۸ موزه است که هر کدام یک کاخ مخصوص خانواده شاهنشاهی بوده است. گفته شده آخرین کاخی که در مجموعه سعدآباد ساخته شد، مربوط به لیلا پهلوی بوده است. در مصالح این بنا از سرب نیز استفاده شده است. دلیل استفاده از فلز سرب در این بنا را ایجاد مقاومت سازه در برابر فرسایش دانسته‌اند. کاخ سعدآباد از کاخ‌های زیبای ایران است که هم اکنون دارای ۱۸موزه است کاخ سفید یا کاخ موزه ملت سعدآباد را می‌توان بزرگترین بخش کاخ‌های سعدآباد دانست. کاخ سبز در سال ۱۳۱۰ شمسی به دستور رضاشاه پهلوی ساخته شد. این کاخ که با سنگ مرمر ساخته شده، دارای تزیینات گچ‌بری زیبایی است. در این کاخ پرده‌های دارای نقاشی‌های رنگ روغن است که محتوای آن‌ها را داستان‌های شاهنامه فردوسی تشکیل می‌دهد. ت

سوغاتی تهران چیست؟

سوغات تهران براي مسافران و آن ها که با تهران شناخت چندانی ندارند، این شهر و شهرهای اطراف آن جز یک شهر خاکستری و سراسر دود و ترافیک معنا ندارد و کلمه« سوغاتی» بدون مناسبت ترین چیزی است که ميشود از آن انتظار داشت ولی در ورای هوای الوده و ترافیک دائمی، استان تهران سوغاتی هایی دارد که در جای دیگری مانند آن را نخواهید مشاهده کرد. در ادامه انواع سوغاتی تهران را معرفی کرده ایم. سیب دماوند بگذارید از سیب دماوند آغاز کنیم که بهترین محصول این منطقه به حساب می آید . درصورتی که فصل تابستان گذرتان به دماوند خورد حیف است بدون خرید چند کیلو سیب دماوند را ترک کنید. سیب های تولیدی این فصل با اسم های شفیع آباد، گلاب، عایق الماسی، کهنز و قندک شناخته میشوند که مطمئن هستیم بار اول است که این اسامی را می شنوید. در فصل پائیز هم سیب دماوند اقسام مختلفی دارد که حاوی سیب شمیرانی، گلشاهی، عباسی مشهد، دریان و اخلمد خراسان است. در بین این فهرست احیانا سیب گلاب آشناترین مدل سیبی است که با آن رو به رو شده اید.   ولی دماوند تنها به سیب ختم نمی شود بلکه گردو و عسل دماوند هم براي افردی که به این منطقه شناخت بیشتری دارن

برج میلاد

  در پایتخت  ایران مکان های زیادی برای گردشگران وجود دارد که در این مطلب می خواهیم به معرفی  برج میلاد   و ویژگی های آن اشاره کنیم. هنگامی که وارد تهران می شوید از جای جای آن می توانید برج میلاد را مشاهده کنید که با شکوه و جلوه اش چشمان شما را به خود خیره می کند. برج میلاد به عنوان   نماد شهر تهران   شناخته می شود که یکی از 6 برج مخابراتی شهور جهان و   نوزدهمین برج بلند جهان   به شمار می آید. مساحت این بنا 13 هزار متر مربع است که در شمال تهران ساخته شده و در زمانی که هوای تهران پاک و بی غبار است تقریبا از تمامی کلان شهر ها قابل مشاهده است و در هر جای این شهر که بایستید میتوانید آن را مشاهده کنید.     برج میلاد تهران را بیشتر بشناسید! پیشنهاد ساختن پروژه برج میلاد در  سال 1370 مطرح شد و در دی ماه 1376 کارگران شروع به ساختن این برج غول پیکر کردند. این برج در 16 مهر 1387 با شعار آسمان نزدیک است افتتاح شد و ساخت آن 11 سال زمان برد. ارتفاع برج میلاد 435 متر است که در نگاه اول می‌توان افتخارات این سازه را در نظر گرفت و از نظر معماری و ساختار آن را تحسین کرد. از افتخارات این برج می توان به بل