Skip to main content

معرفی معروفترین کلیساهای تهران به همراه عکس

 

کلیسا های تهران,تصاویر کلیساهای تهران,عکس کلیساهای تهران

کلیساهای تهران از جمله مکان های دیدنی محبوب در ایران است

 

کلیساهای تهران 

در تهران مکان های دیدنی زیادی وجود دارد که کلیساهای تهران نیز از جمله این مکان ها هستند. بیشترین تعداد کلیساها در اصفهان در محله جلفا و  در شمال کشور وجود دارد. 

آشنایی با کلیساهای تهران

در تهران مکان های دیدنی زیادی وجود دارد که کلیساهای تهران نیز از جمله این مکان های دیدنی هستند. در تمامی کشور ایران تقریبا سیصد کلیسا وجود دارد که بیشتر در قسمت شمال غربی ایران واقع شده اند. تهران بعد از شهر اصفهان از جمله شهرهای ایران است که کلیسا های زیادی در آن وجود دارد و حتی هم اکنون بعضی از آن ها در حال فعالیت هستند ولی برخی تعطیل شده اند. در میان جاهای دیدنی تهران، بازدید مکان‌های قدیمی و مذهبی دیگر ادیان می‌تواند بسیار جذاب باشد. با بیتوته همراه باشید تا سری به معروفترین کلیساهای تهران بزنیم.

 

1. کلیسای انجیلی پطروس مقدس

 

عکس از فضاهای داخل کلیساهای تهران,آدرس کلیساهای تهران,کلیسای پطروس مقدس

کلیسای پطروس مقدس یکی از کلیساهای تهران

 

در خیابان سی تیر تهران، می توانید به بازدید کلیسای تاریخی پطروس بروید. ساختمان این کلیسا با سبک تلفیقی از معماری ایرانی و اروپایی در دوره قاجار، توسط مُبلغ های مذهبی پروتستان که یکی از فرقه های دین مسیحیت است، ساخته شده و امروز در میان فهرست کلیساهای تهران و آثار ملی ایران جایگاه ویژه ای دارد.

 

2. کلیسای تادئوس و بارتوقیمئوس

 

آدرس کلیساهای تهران,کلیسا در تهران,کلیسای تادئوس و بارتوقیمئوس

کلیسای تادئوس و بارتوقیمئوس از کلیساهای تهران است

 

کلیسای تادئوس و بارتوقیمئوس از کلیساهای تهران است که نام خود را از دو تن از یاران حضرت مسیح (ع) که رواج دهنده دین مسیحیت در ارمنستان بوده اند، گرفته است.

 

در سال ۱۸۰۸ میلادی (در سال ۱۱۴۷ هجری شمسی) توسط خانواده ای ارمنی به نام “جام بران” ساخته شده و هم اکنون به عنوان کلیسایی نیمه دایر فعالیت می کند. علت ساخت این کلیسا به دوران زندیه و فتحعلی شاه قاجار بر می گردد. در آن دوران خانواده جام بران برای ساخت شیشه های کاخ گلستان، به دستور فتحعلی شاه از اصفهان به تهران فرا خوانده شدند.

 

به دلیل اینکه هیچ کلیسایی در نزدیکی محل زندگی این خانواده نبود، کلیسای تادئوس و بارتوقیمئوس مقدس را ساختند. این کلیسا در بازار تهران قرار گرفته است و در اولین جمعه هر ماه میلادی مراسمی برای بزرگداشت آن دو قدیس در این کلیسای تاریخی برگزار می شود.

 

3. کلیسای میناس مقدس از زیباترین کلیساهای تهران

 

Comments

Popular posts from this blog

برج میلاد

  در پایتخت  ایران مکان های زیادی برای گردشگران وجود دارد که در این مطلب می خواهیم به معرفی  برج میلاد   و ویژگی های آن اشاره کنیم. هنگامی که وارد تهران می شوید از جای جای آن می توانید برج میلاد را مشاهده کنید که با شکوه و جلوه اش چشمان شما را به خود خیره می کند. برج میلاد به عنوان   نماد شهر تهران   شناخته می شود که یکی از 6 برج مخابراتی شهور جهان و   نوزدهمین برج بلند جهان   به شمار می آید. مساحت این بنا 13 هزار متر مربع است که در شمال تهران ساخته شده و در زمانی که هوای تهران پاک و بی غبار است تقریبا از تمامی کلان شهر ها قابل مشاهده است و در هر جای این شهر که بایستید میتوانید آن را مشاهده کنید.     برج میلاد تهران را بیشتر بشناسید! پیشنهاد ساختن پروژه برج میلاد در  سال 1370 مطرح شد و در دی ماه 1376 کارگران شروع به ساختن این برج غول پیکر کردند. این برج در 16 مهر 1387 با شعار آسمان نزدیک است افتتاح شد و ساخت آن 11 سال زمان برد. ارتفاع برج میلاد 435 متر است که در نگاه اول می‌توان افتخارات این سازه را در نظر گرفت و از نظر معماری و ساختار آن را تحسین کرد. از افتخارات این برج می توان به بل

خانه سوگلی ناصرالدین شاه

  خانه انیس الدوله عمارتی که کمتر رهگذری از تاریخچه آن چیزی می داند    خانه انیس الدوله عمارتی که کمتر رهگذری از تاریخچه آن چیزی می داند، ساختمانی است پشت ایستگاه اتوبوس که رنگ سفید بر آن پاشیده اند و خبری از شکوه خانه های قجری در بیرون آن نیست. آنچه در این بنا بیش از هر چیز چشم ها را به سمت خود جلب می کند، تابلوی عریض و طویل «اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران » است. این عمارت تاریخی با 140 سال قدمت، متعلق به فاطمه سلطان خانم انیس‌الدوله، سومین همسر عقدی ناصرالدین شاه قاجار و ملقب به ملكه ایران بوده است.انیس الدوله همسر سرشناس و با نفوذ ناصرالدین شاه (1258-1314) بود و این خانه، که به نام وی شهرت دارد، گویا پس از ترور ناصرالدین شاه محل زندگی وی در آخرین ماه های حیاتش بوده است. انیس الدوله کیست؟ انیس الدوله محبوب ترین و با نفوذترین چهره دربار ناصرالدین شاه بود. مقام او بر سایر همسران شاه برتری داشت و عملا می توان او را ملکه سلطنتی ایران دانست که نشان حمایل آفتاب و تمثال همایونی را از او دریافت کرده بود. انیس الدوله، با اسم اصلی فاطمه، دختر یتیمی بود که توانست تا مرحله سوگلی بودن ان

پل ابریشم تهران

  پل ابریشم یکی از پل‌های شمال شهر تهران است که همه روزه تعداد زیادی از گردشگران برای دیدن جاذبه‌های این منطقه از روی آن می‌گذرند. شاید از خودتان بپرسید که دلیل احداث تعداد نسبتا زیادی پل در این منطقه از شهر چیست؟ با کجارو همراه باشید تا با هم پاسخ این سوال را بیابیم. موقعیت پل ابریشم روی نقشه تپه‌های عباس‌آباد در سال‌های اخیر و با انجام شدن عملیات عمرانی گسترده، به محلی پر از جاذبه‌های گردشگری تبدیل شده است. بسیاری از این پروژه‌ها، مثل احداث پارک طالقانی از پیش از انقلاب اسلامی در دست طراحی و ساخت بوده‌اند و تعداد زیادی مثل پل طبیعت پس از آن طراحی و اجرا شده‌اند.  از جاذبه‌های گردشگری دیگر این منطقه می‌توان به گنبد مینا، پارک آب و آتش، پارک بنادر و پارک نوروز اشاره کرد.