Skip to main content

روستای امامه از جاذبه های گردشگری تهران

 


روستای امامه, مکان های تفریحی روستای امامه, مکان های دیدنی روستای امامه

روستای امامه در رودبار قصران، شهرستان شمیران استان تهران قرار دارد

 

معرفی روستای امامه

روستای امامه از جاذبه های گردشگری تهران است. این روستا علاوه بر آب و هوای مطبوع دارای جاذبه های تاریخی و سبیعی می باشد. روستای امامه در 5 کیلومتری جاده شمشک به تهران و نه چندان دور از فشم قرار دارد.

روستای امامه از جاذبه های گردشگری ایران

از دیگر جاذبه های گردشگری تهران می توان به روستای امامه اشاره کرد که روستایی با آب و هوای بسیار مطبوع و دارای جاذبه های تاریخی و طبیعی از جمله قلعه مازیار و چشمه های آب متعدد است.

 

این روستا یکی از شکارگاه های قدیمی دوره قاجار و تابستان های مورد علاقه پادشاهان این دوره به حساب می آمد. لازم به ذکر است که روستای امامه مسیرهای کوهنوردی بسیار خوبی دارد. در دامنه های جنوبی البرز مرکزی، پشت پیچ های رودبار قصران شهر شمیرانات، یکی از بزرگترین روستاهای، روستای امامه است.

 

روستای امامه در 5 کیلومتری جاده شمشک به تهران و نه چندان دور از فشم، از دیدنی های شمشک است که به عنوان یکی از روستاهای سردسیر شناخته می شود. این فاصله کوتاه از فشم باعث می شود که مناظر فشم را ببینید و از زیبایی های این منطقه لذت ببرید. در حال حاضر راه رسیدن به این روستا با اتومبیل است اما در گذشته از آن به عنوان تبعید استفاده می شد زیرا شرایط زندگی در این منطقه دشوار بود. آب این منطقه از طریق قنات و چشمه ای که در اطراف روستا واقع شده تأمین می شود.

 

شغل اهالی این روستا کشاورزی و دامپروری است و به همین دلیل پرورش گوسفند در این روستا رواج دارد. علاوه بر این، باغ های زیادی مانند سیب، گیلاس و هلو وجود دارد. به دلیل نگهداری دام، لبنیات در این منطقه نیز مشهور است. ساختمانهای قدیمی این منطقه معمولاً سقفهای چوبی مسطحی داشتند، اما خانه های اشرافی دارای دهلیزها و ورودی های زیبا بودند که با گذشت سالها گل میخ ها و طبل های خود را پشت سر گذاشتند.

 

روستای امامه از روستاهای بزرگ بخش رودبار قصران شهرستان شمیران استان تهران ایران است. امامه دو آبادی است که در کنار هم قرار گرفته، یکی را امامه بالا و دیگری را امامه پایین می‌نامند. این روستا در بیست کیلو متری پایتخت در شرق تهران و میانه راه اصلی تهران به شمشک و نرسیده به فشم واقع شده و دارای جاده کوهستانی آسفالت است.

 

امکانات گردشگری روستای امامه, تصاویری از روستای امامه, عکس های روستای امامه

شغل مردم امامه کشاورزی و دامپروری است

 

امامه پایین یا امامه بالا ؟

امامه پایین یا پایین ‌محله، بافت تاریخی تر و قدیمی تری نسبت به بالا محله دارد. به نظر من، برای یک طبیعت گردی روستایی، امامه پایین پیشنهاد مناسب تری است. چون امامه بالا پر از خانه و مغازه های جدید شده و کمی از جذابیت های تاریخی اش را از دست داده و برای کسانی که به دنبال مناطق ناب هستند، شاید اوایل روستا جذاب نباشد. اما برای یک گردش تابستانی، پر از مناطق هیجان‌انگیز و گاهی صعب العبور است که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. نکته‌ دیگر این است که بالا محله شانس زیادی برای برف بازی به شما نمی دهد.

 

تابستان های امامه پایین، در رودخانه گیدر و باغ های متعدد این روستا خلاصه می شود. پِیدیم، زیارت و … از باغ های معروف این روستا هستند که باید برای رسیدن به آن ها از اهالی کمک بگیرید.

Comments

Popular posts from this blog

برج میلاد

  در پایتخت  ایران مکان های زیادی برای گردشگران وجود دارد که در این مطلب می خواهیم به معرفی  برج میلاد   و ویژگی های آن اشاره کنیم. هنگامی که وارد تهران می شوید از جای جای آن می توانید برج میلاد را مشاهده کنید که با شکوه و جلوه اش چشمان شما را به خود خیره می کند. برج میلاد به عنوان   نماد شهر تهران   شناخته می شود که یکی از 6 برج مخابراتی شهور جهان و   نوزدهمین برج بلند جهان   به شمار می آید. مساحت این بنا 13 هزار متر مربع است که در شمال تهران ساخته شده و در زمانی که هوای تهران پاک و بی غبار است تقریبا از تمامی کلان شهر ها قابل مشاهده است و در هر جای این شهر که بایستید میتوانید آن را مشاهده کنید.     برج میلاد تهران را بیشتر بشناسید! پیشنهاد ساختن پروژه برج میلاد در  سال 1370 مطرح شد و در دی ماه 1376 کارگران شروع به ساختن این برج غول پیکر کردند. این برج در 16 مهر 1387 با شعار آسمان نزدیک است افتتاح شد و ساخت آن 11 سال زمان برد. ارتفاع برج میلاد 435 متر است که در نگاه اول می‌توان افتخارات این سازه را در نظر گرفت و از نظر معماری و ساختار آن را تحسین کرد. از افتخارات این برج می توان به بل

خانه سوگلی ناصرالدین شاه

  خانه انیس الدوله عمارتی که کمتر رهگذری از تاریخچه آن چیزی می داند    خانه انیس الدوله عمارتی که کمتر رهگذری از تاریخچه آن چیزی می داند، ساختمانی است پشت ایستگاه اتوبوس که رنگ سفید بر آن پاشیده اند و خبری از شکوه خانه های قجری در بیرون آن نیست. آنچه در این بنا بیش از هر چیز چشم ها را به سمت خود جلب می کند، تابلوی عریض و طویل «اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران » است. این عمارت تاریخی با 140 سال قدمت، متعلق به فاطمه سلطان خانم انیس‌الدوله، سومین همسر عقدی ناصرالدین شاه قاجار و ملقب به ملكه ایران بوده است.انیس الدوله همسر سرشناس و با نفوذ ناصرالدین شاه (1258-1314) بود و این خانه، که به نام وی شهرت دارد، گویا پس از ترور ناصرالدین شاه محل زندگی وی در آخرین ماه های حیاتش بوده است. انیس الدوله کیست؟ انیس الدوله محبوب ترین و با نفوذترین چهره دربار ناصرالدین شاه بود. مقام او بر سایر همسران شاه برتری داشت و عملا می توان او را ملکه سلطنتی ایران دانست که نشان حمایل آفتاب و تمثال همایونی را از او دریافت کرده بود. انیس الدوله، با اسم اصلی فاطمه، دختر یتیمی بود که توانست تا مرحله سوگلی بودن ان

پل ابریشم تهران

  پل ابریشم یکی از پل‌های شمال شهر تهران است که همه روزه تعداد زیادی از گردشگران برای دیدن جاذبه‌های این منطقه از روی آن می‌گذرند. شاید از خودتان بپرسید که دلیل احداث تعداد نسبتا زیادی پل در این منطقه از شهر چیست؟ با کجارو همراه باشید تا با هم پاسخ این سوال را بیابیم. موقعیت پل ابریشم روی نقشه تپه‌های عباس‌آباد در سال‌های اخیر و با انجام شدن عملیات عمرانی گسترده، به محلی پر از جاذبه‌های گردشگری تبدیل شده است. بسیاری از این پروژه‌ها، مثل احداث پارک طالقانی از پیش از انقلاب اسلامی در دست طراحی و ساخت بوده‌اند و تعداد زیادی مثل پل طبیعت پس از آن طراحی و اجرا شده‌اند.  از جاذبه‌های گردشگری دیگر این منطقه می‌توان به گنبد مینا، پارک آب و آتش، پارک بنادر و پارک نوروز اشاره کرد.